Bestisol kijkt terug op tien jaar mooi werk

Bestisol B.V. uit Harderwijk vierde begin dit jaar een jubileum. Ze bestaan een decennium. Het bedrijf zelf bestaat al vanaf 1979 maar werd in 2008 door Erik Hulleman en Bram van Duinen overgenomen. 

Alle werknemers en aanhang werden voor hun trouw en inzet in de afgelopen tien jaar beloond met een trip naar Rome.

“Ze wisten dat we met het vliegtuig ergens naar toe gingen, maar de locatie was, tot op Schiphol, een verrassing”, zegt Erik Hulleman.

Het waren drie goede dagen. “Commercieel willen we het niet uitbuiten, zo’n mijlpaal is het ook niet, maar het is wel goed om daar met het team even bij stil te staan.”

Rome

Tien jaar geleden waren ze met vijf man, inmiddels bestaat het team uit elf personen.

Ze willen niet nog groter groeien. “Over tien jaar hopen we nog steeds met ons elven te zijn. We zijn compleet zo en een hecht team. Als we meer mankracht nodig hebben, huren we die in bij onze vaste partners.”

Het aantal personeelsleden is niet het enige dat gegroeid is. Ook het aandeel in de zakelijke markt werd groter. “In de beginjaren zaten we vooral in de particuliere markt. Isolatie en renovatie bij mensen thuis. Na een paar jaar kregen we steeds vaker grotere klussen bij vastgoedbedrijven, woningbouwverenigingen en aannemers.” Als voorbeeld noemt Hulleman de renovatie van het gemeentehuis, de verbouwing van een groot kantoor en horecacomplex in Arnhem en de Boterlap.

Pui gezet door Bestisol Harderwijk

“Nu zijn we bij Bouw&Infra bezig en zitten we midden in een grote woningrenovatieklus.

Maar ook de particuliere opdrachten blijven een groot deel van ons werk.”

Wat hij voor het volgende decennium hoopt? “Ik zou wel graag meer willen werken met woningbouwverenigingen. Het zou fijn zijn als zij wat meer binnen hun rayon zoeken en niet voor bedrijven ver buiten onze stadsgrenzen gaan.”

Bestisol Harderwijk B.V.

Adresgegevens

Nobelstraat 20
3846 CG Harderwijk

Telefoon

T. 0341-420618

Openingstijden

Ma 8.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info