Bent u vrouw en wilt u (weer) aan het werk of een opleiding volgen?

Schrijf u dan in voor de tweede serie tafelgesprekken vanaf dinsdagochtend 9 mei in het wijkontmoetingscentrum Stad ‘de Tinne’ (Houtkamp 33).

Van 9.00 tot 12.00 uur komt u bij elkaar aan een gezellige tafel, elke week één keer.

Tijdens de tafelgesprekken en workshops denkt u na over de vragen: Wat wil ik nu echt? en Hoe kan ik dat bereiken? Het levert u altijd wat op! Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.harderwijk.nl/detafelvaneen.
 
Een aantal vrouwen die aan de eerste serie tafelgesprekken in maart meededen zijn inmiddels bezig met vrijwilligers/betaald werk of hebben een ervaringsplek gekregen. Zo is een vrouw bezig met het uitbreiden van haar schoonheidssalon thuis om zo meer mensen te kennen en spreken. Een andere vrouw gaat aan de slag met het geven van privélessen Engels aan kinderen.
 
De tafel van één is een tafelgesprek tussen vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) wat willen gaan doen. Na de tafelgesprekken een nieuwe stap zetten? De partners van De tafel van één (Sociale Dienst Veluwerand en ZorgDat) kunnen u informatie bieden op het gebied van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen, of het beginnen van een eigen bedrijf.