Alleengaande ouderen welkom op Thuishuiselijke Zondag

Van 1 t/m 8 oktober is het “De week tegen eenzaamheid”. Stichting Thuishuis Harderwijk zet zich al enige jaren op diverse manieren in tegen eenzaamheid onder Harderwijkse ouderen. 

Tijdens de Nationale ouderendag op vrijdag 4 oktober zullen enkele vrijwilligers een aantal langgekoesterde wensen invullen van ouderen die in Harderwijk wonen.

Ter afsluiting van de week tegen eenzaamheid willen de vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk alleengaande ouderen uitnodigen voor de Thuishuiselijke Zondag. Op zondag 6 oktober van 13.30-15.30 uur zullen zij klaar staan om alleenstaande ouderen een leuke en vooral gezellige zondagmiddag aan te bieden in  “Wijkontmoetingscentrum Stad, de Tinne” op de Houtkamp 33 te Harderwijk.

De vrijwilligers staan klaar met een kopje koffie of thee en wat lekker. Deze middag is toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de zondag alleen door te komen en/of het gezellig vinden een zondagmiddag met leeftijds- of generatiegenoten door te brengen. De entree is gratis.

Na 6 oktober zullen de vrijwilligers van stichting Thuishuis Harderwijk  iedere eerste en derde zondag van de maand dit continueren. Zou u graag aanwezig willen zijn op  zondagmiddag? Dan mag u, zonder opgave, gewoon langs komen. Voor meer informatie over de projecten van de stichting kunt u bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054. Of een mailtje te sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.