24 uur live Samenloop voor Hoop

De Samenloop voor Hoop op 9 en 10 september is 24 uur live te zien op HK13TV. Voor het eerst sinds de oprichting zendt HK13TV zo’n lange periode achter elkaar live uit.

Van de braderie tot de kaarsenceremonie. Van de openingsronde met survivors tot de vele optredens om de deelnemers een hart onder de riem te steken. HK13TV brengt alles in beeld, 24 uur lang. Met beelden van de braderie, gesprekken met deelnemers en heel veel optredens.

Samenwerking

Op verzoek van de Samenloop voor Hoop zet een grote groep vrijwilligers zich in om dit mooie evenement live bij Harderwijkers en Hierdenaren thuis te brengen. Cameramannen, presentatoren en een compleet regie-team werken samen om alle gebeurtenissen in beeld te brengen. Zelfs een aantal vrijwilligers van Lokale OmroepZeewolde helpen mee. Dit alles kon trouwens niet gebeuren zonder de inzet van Matrix IT en Sound en Recording Facilities, die de techniek achter de uitzending regelen.

Over Samenloop voor Hoop

Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Rondom de wandelestafette hebben we een bijzonder programma samengesteld. Een deel van de opbrengst geeft KWF aan Inloophuis de Tuinkamer in Harderwijk.

Over HK13TV

HK13TV is tv voor Harderwijk en Hierden. Naast de beelden van een groep enthousiaste vrijwilligers, zendt HK13TV  alle inzendingen uit die gaan over Harderwijk of Hierden. Iedereen kan filmpjes insturen. Kijken kan op CAI-kanaal 13 of www.hk13.tv.