11e Harderwijk op IJs bouwt op met nieuwe boarding

Komende donderdag is het dan weer zo ver! Harderwijk op IJs siert dan weer de Markt in Harderwijk. 

En dus kan het niet anders of ook jij hebt de eerste voorbereidingen al gespot of bent er zelfs langsgelopen

Afgelopen vrijdagavond was het startsein van de opbouw van Harderwijk op IJs. Het elfde seizoen van het niet meer weg te denken winterse evenement kent een essentiële vernieuwing. De ijsbaan wordt namelijk opgebouwd met een spiksplinternieuwe boarding, mogelijk gemaakt door Rabobank Randmeren. 

Nieuwe boarding, meer schaatsplezier

De leden van het Rabobank Stimuleringsfonds hebben besloten een bedrag van 15.000 euro te doneren aan stichting Harderwijk op IJs. “De Rabobank staat voor betrokken en dichtbij,” vertelt directeur Martijn Stoffelsen. “We steunen dus graag organisaties als Harderwijk op IJs die voor de lokale samenleving iets neerzetten.” Niet voor niets is de Rabobank dan ook al 11 jaar trouwe sponsor van de kunstijsbaan in de stad. “We zijn uiteraard hartstikke blij met de nieuwe boarding,” vertelt Harderwijk op IJs voorzitter Jennifer Rietveld. “Omdat we door deze nieuwe boarding de ijsbaan makkelijker watervrij kunnen maken na een regenbui, levert dat nog meer tijd voor schaatsplezier op. 

Vertrouwd op het ijs

Uiteraard zijn er nog meer vernieuwingen doorgevoerd in dit nieuwe schaatsseizoen. Zo zijn er betere openingstijden met drie schaatsblokken op de zondagen en is er een gratis schaatsen blok ingevoerd voor de vroege vogels op Nieuwjaarsdag. Natuurlijk is er ook nog genoeg vertrouwds terug te vinden op en langs de ijsbaan. Van Disco on Ice op de vrijdagavonden tot Nostalgische schaatsshows op de zaterdag voor kerst en van gratis schaatslessen en gratis peuterschaatsen tot het schoolschaatsen in de eerste weken van Harderwijk op IJs. Het Winterpaviljoen serveert weer van allerlei lekkers en dus kan je er eigenlijk niet omheen; je moet de sfeer weer komen proeven.

Komende donderdag opent ijsprins Dani Mons de elfde editie van Harderwijk op IJs. Check de website www.harderwijkopijs.nl voor alle openingstijden en verdere informatie. Zien we je gauw op het ijs?

Harderwijk op IJs kunstijsbaan binnenstad Harderwijk
 

De Hypotheekshop

Overhoff Telecom & ICT
Ekris BMW dealer MINI dealer
Van Drunen Installatiegroep B.V.
Houthandel en Machinale houtbewerking Albert van der Horst Ermelo
Fotostudio Merjenburgh Harderwijk
Multicopy Harderwijk
Tomassen Reclame
iQOUNT adviseurs en accountants
Carpe Diem Bloembinders
Klaassen Bedrijfstextiel
Shell Witkamp Benzine Stations Oranjelaan en Stadsdennen
Reclame Sukses Harderwijk