Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Met diverse peuterspeelzalen verspreid over Harderwijk en Hierden zit er ook een peuterspeelzaal bij u in de buurt
Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk
Groeien gaat vanzelf. Maar voor ontwikkeling is meer nodig. Bij onze peuterspeelzalen stimuleren we kinderen om nieuwe dingen te leren. Spelenderwijs!
Lees meer

Jong geleerd, oud gedaan

17 mei 2024

Voor bijna 700 peuters van verschillende opvanglocaties in Harderwijk stond de afgelopen week in het teken van de vierdaagse. Geen vijf of tien kilometer, maar wel elke dag een grote ronde. Het werd georganiseerd door GA Harderwijk, een samenwerkingsverband van sport- en cultuurprofessionals in Harderwijk.

Wie helpt ons zoeken naar de schat

16 april 2024

Schatzoeken is bij de peuters en BSO-kinderen altijd een zeer populaire activiteit. Nu zijn bij Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk echter op zoek naar een zeer bijzondere schat…. Zij zijn op zoek naar een leuke, enthousiaste pedagogisch medewerker die van iedere dag op de peuterspeelzaal en/of BSO een spannende ontdekkingstocht weet te maken.

Beweegboxen geven nog meer beweegplezier voor peuters SKH

26 maart 2024

Peuters zijn van nature nieuwsgierig en hebben veel energie. Ze genieten van bewegen en hebben maar weinig aanmoediging nodig om actief bezig te zijn. En dat is fijn want bewegen is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van peuters.