De Hypotheker Harderwijk

De Hypotheker Harderwijk

Bij De Hypotheker Harderwijk gaan we voor de beste service en persoonlijk hypotheekadvies

Wie zijn wij?

De Hypotheker is, met 175 vestigingen, de grootste onafhankelijke tussenpersoon in Nederland. Wij vergelijken voor onze klanten alle banken en geldverstrekkers en we kunnen altijd de scherpste rente en de beste voorwaarden aan onze klanten aanbieden. 

Reviews de Hypotheker Harderwijk
Reviews
19-6-2018 door Annet: Hartelijke man, stelde je direct op je gemak, open en eerlijk gesprek.
Reactie van De Hypotheker Harderwijk: Mooi compliment.

30-5-2018 door Niko & Evelyn: Bijzonder blij waren we met het nuchtere en deskundige advies wat de adviseur ons gaf. Iemand die goed luistert, in contact is, de juiste vragen stelt, en ons in staat stelde een juiste keuze te maken. Een echte aanrader!!!
Reactie van De Hypotheker Harderwijk: Dank voor dit geweldig mooie compliment. Hier doen we het voor.
Bekijk alle 267 reviews

Wat doen wij?

Wij adviseren mensen die een huis willen kopen of hebben gekocht over hun hypotheekmogelijkheden, maar daarnaast adviseren we onze klanten ook uitgebreid over alle financiële risico’s waar ze in hun verdere leven tegenaan kunnen lopen. En uiteraard bieden wij oplossingen om die risico’s af te dekken. Als je bij ons je hypotheek sluit, weet je zeker dat je een financiële oplossing regelt die toekomstbestendig is, en die echt past bij jouw situatie en wensen. 
 
 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Onze adviseurs zijn specialisten. Iedereen die een huis koopt of wil kopen is bij ons aan het juiste adres, maar wij hebben nog extra specialisaties in:

Waarom kies je voor De Hypotheker?

  • Wij sluiten niet zomaar een hypotheek. Wij nemen echt de tijd om wensen en eisen van onze klanten goed in beeld te brengen.
  • Wij geven een uitgebreid en onderbouwd advies over financiële risico’s en mogelijkheden, zodat elke hypotheek toekomstbestendig is en past bij de persoonlijke situatie.
  • Wij ontzorgen onze klanten volledig, vanaf de aanvraag tot aan het passeren van de hypotheek bij de notaris. Je moet zelf de benodigde documenten verzamelen, maar wij doen de rest.
  • Wij bieden kansen voor mensen die niet makkelijk een hypotheek krijgen, zoals flexwerkers en ondernemers.
  • Je kan altijd op korte termijn terecht, ook in de avonduren, en je hebt een vaste adviseur en een vaste assistente als aanspreekpunt, die beiden volledig op de hoogte zijn van jouw dossier.
  • Al onze medewerkers beschikken over alle wettelijke diploma’s en volgen een programma van doorlopende bijscholing, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Met wie werken we samen?

Bij het kopen van een huis zijn verschillende partijen betrokken. Onderlinge samenwerking is van groot belang om alles soepel te laten lopen. Wij hebben samenwerkingsafpraken met:
  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Notaris
  • Mediator (bij echtscheidingen)
 
1_Team_bij_poort.jpg
hand_in_hand_bij_huisje_1600.jpg
2_Vestiging_Harderwijk1600.jpg
Melvin_en_Erik2.jpg