Bedrijvenkring Harderwijk

Bedrijvenkring Harderwijk

De Bedrijvenkring zorgt voor een goed ondernemersklimaat in Harderwijk
Bedrijvenkring Harderwijk
De BKH is dé collectieve belangenbehartiger en hét collectieve aanspreekpunt van en voor bedrijven op bedrijfslocaties in Harderwijk
Lees meer

Marktpanel over regionale bedrijventerreinen op 15 april 2024

12 april 2024

Gemeente Harderwijk, Ermelo, Zeewolde en Putten werken samen aan het Regionaal Programma Werklocaties. Met dit programma worden er afspraken gemaakt over hoe we omgaan met de bestaande bedrijventerreinen en het ontwikkelen van nieuwe bedrijventerreinen.

M@trix IT wint werkfruitbox

10 april 2024

M@trix IT bewijst dat gezondheid op de werkvloer loont! De Gezonde Werkvloer, die bedrijven en organisaties ondersteunt bij het creëren van een vitale en gezonde werkomgeving, heeft M@trix IT uitgeloot als winnaar van de recent uitgezette behoeftepeiling. Als waardering voor de inspanning ontving M@trix IT een fruitbox, gesponsord door Bidfood.

Jouw stem telt!

28 februari 2024

Nederlandse werknemers zijn kampioen in zitten: bijna de helft van de beroeps-bevolking zit 6 uur of meer tijdens het werk! Werknemers die weinig bewegen hebben statistisch gezien 74% meer kans op hart- en vaatziekten dan mensen die minder dan 4 uur per dag zitten en veel bewegen. Tijd om in beweging te komen dus!