Zondagmiddag 2 juli Gluren bij de Buren in Harderwijk

Aankomend weekend is het zo ver, op zondagmiddag 2 juli 2023 zal het amateurkunstfestival Gluren bij de Buren plaatsvinden in Harderwijk. Met optredens van lokale acts in 37 tuinen verspreid over de gemeente. Het programma is te vinden op www.glurenbijdeburen.nl/programma

Het is de vierde keer dat Gluren bij de Buren plaatsvindt in Harderwijk en er staat een bomvol programma klaar

Deze editie is er bovendien een bijzondere samenwerking met Estrado tot stand gekomen waarbij het muziekpodium, aanvullend aan de deelnemende amateurkunstenaars, enkele tuinen heeft geprogrammeerd met aanstormende muzikale acts. Deze samenwerking is mogelijk gemaakt met behulp van Stad Als Podium.     

In de Harderwijkse tuinen kunnen bezoekers zich zondag tussen 13:00 en 18:00 uur laven aan optredens van cabaret, hiphop, koren, singer-songwriters of theater. Alle optredens zijn gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. De optredens duren een half uur zodat er meerdere optredens bijgewoond kunnen worden. Bezoekers kunnen op de website een route uitstippelen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Stichting de Bühne, de organisatie achter Gluren bij de Buren, werkt samen met verschillende landelijke en lokale partijen om het festival te realiseren. We zijn Buurtzorg, Philadelphia Zorg, Stad als Podium, Estrado en Randmeer Makelaars dankbaar voor hun steun aan Gluren bij de Buren.

(Afbeelding Kyman Cheng)

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info