Stad als Podium Harderwijk

Stad als Podium Harderwijk

Concerten, voorstellingen, festivals en evenementen
Stad als Podium Harderwijk
Stad als Podium geeft Harderwijk een 'boost' met een spraakmakend programma van concerten, voorstellingen, festivals en evenementen. Met de hele stad als podium!
Lees meer

Jan Akkerman – My Focus

14 mei 2024

Jan Akkerman (1946) is al veertig jaar een van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederland en treedt vrijdag 24 mei op in Estrado. Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen, als Brainbox en Focus, werkte hij samen met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T. 

Straattheaterfestival STRABANT in binnenstad van Harderwijk

10 mei 2024

Op zaterdag 22 juni organiseert Stad als Podium de tweede editie van het straattheaterfestival STRABANT plaats. De binnenstad van Harderwijk zal het decor zijn voor alle voorstellingen en op verschillende locaties zullen ‘s middags en ‘s avonds verrassende theater- en circusacts te zien zijn, dit is voor jong en oud en vrij toegankelijk om bij te wonen.

Tribute To TOTO - A Toto Live Experience

19 april 2024

Op vrijdag 10 mei komt Tribute To TOTO naar Estrado. Door hun deelname aan het derde seizoen van The Tribute: Battle Of The Bands (SBS6) heeft heel Nederland kennis kunnen maken met deze jonge band die bestaat uit geschoolde muzikanten.