Zomermarkt en Open Dag Villa Verde

Zaterdag 2 september 2023 organiseert Villa Verde aan de Johanniterlaan 5 in Harderwijk een zomermarkt en open dag. U bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

Er zijn de hele dag allerlei activiteiten voor jong en oud

Voor het Rad van Avontuur kunt voor vooraf lootjes kopen op afdeling de Markt (Welzijn/secretariaat), 1 lootje voor 5 euro, 3 lootjes voor 10 euro. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Het rad draait om 10.30 uur (paarse lootjes), 11.30 uur (roze lootjes), 13.30 uur (blauwe lootjes) en om 14.30 uur (groene lootjes).

Er is tijdens deze dag ook gelegenheid voor een rondleiding in Villa Verde

Villa Verde wil graag voor haar bewoners een BeeldTV aanschaffen, de kosten hiervoor zijn minimaal 17.000 euro. De totale opbrengst van de zomermarkt komt hiervoor ten goede. De BeleefTV is een grote, interactieve, mobiele activiteitentafel. Het spelen van stimulerende spelletjes, het luisteren van muziek en het ophalen van herinneringen brengt de bewoners dichter bij elkaar en hun omgeving. U kunt kennis maken met de BeleefTV bij de entree van de locatie. U kunt daar ook een donatie doen.

Tussen 12.00 en 12.30 uur komt zangeres Jazzy optreden en tussen 14.00 uur en 16.00 uur verzorgt zanger Arjo een optreden.

Op de markt is er van alles te doen, er is een springkussen, diverse kraampjes, live muziek, paling roken, sminken, sjoelen, blik gooien, eendjes vangen en een grabbelton.