Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk tekent contract nieuw roostersysteem

Na een lange voorbereidingstijd, demonstraties van leveranciers en werkbezoeken heeft St Jansdal gekozen voor Intus als nieuwe leverancier voor de planning van het personeel.

De komende periode wordt het nieuwe systeem gefaseerd in gebruik genomen. Meerdere afdelingen hebben de wens uitgesproken voor een roostersysteem met betere en uitgebreidere mogelijkheden.
 
De keuze is gevallen op Intus vanwege de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van flexibilisering en de mate waarin medewerkers betrokken kunnen worden in het volledige roosterproces. Bovendien bleek Intus de beste oplossing te bieden voor een goede werkplekplanning voor onder andere radiologie, het klinisch chemisch lab (KCL) en de poliklinieken. De huidige software ondersteunde dit proces onvoldoende, waarna is besloten tot het starten van een selectietraject. Bert van den Hoorn, hoofd PSA van St Jansdal: "De belangrijkste opbrengst van Intus is dat de medewerkers 'zelfregie' krijgen in hun roosters. Met Intus stijgt de medewerkerstevredenheid over het rooster en gaan we met het St Jansdal op weg naar één planningssysteem voor alle roostervraagstukken in ons ziekenhuis!"
 
Het contract tussen Intus en St Jansdal is onlangs getekend. Vanaf 1 juli 2015 wordt gestart met de uitrol. "We kijken uit naar een succesvol project!", aldus Maarten van Hooidonk namens Intus.

Ziekenhuis St.Jansdal Harderwijk
 

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info