Zesde editie van de 'Veluwe Games' Harderwijk in aantocht!

Op vrijdag 22 september 2017 wordt voor de 6e keer de Veluwe Games georganiseerd. Deze bijzondere sportdag trekt ieder jaar weer meer mensen die in beweging willen komen. Zij kunnen deelnemen aan diverse sportclinics. 

In totaal hebben deelnemers keuze uit ongeveer 20 verschillende sporten.

De Veluwe Games probeert mensen voor wie ‘meedoen’ niet altijd vanzelfsprekend is te inspireren om in beweging te komen. De dag wordt op en rond het terrein van voetbalvereniging Zwart Wit ’63 aan de Parkweg in Harderwijk gehouden.
 
Het doel van de Veluwe Games is om deelnemers een ‘Feel Good moment’  te laten beleven en hen te inspireren en te helpen om weer in beweging te komen. Inwoners van de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg en Oldebroek kunnen tijdens de Veluwe Games met verschillende sporten kennismaken. Deelname en toegang zijn gratis.

 Wil jij de Veluwe Games sponsoren?

Stichting Feel Good Games is voor 22 september a.s. druk bezig om weer een veelzijdig programma samen te stellen met een gezellige afsluiting. De organisatie is nog op zoek naar bedrijven die de Veluwe Games hierbij willen sponsoren. Bedrijven kunnen hiervoor contact opnemen via [email protected].
 
Op de website www.Veluwegames.nl  vindt u algemene informatie en updates over het programma. Binnenkort kan er ook via deze website worden ingeschreven voor de Veluwe Games, dus houd u de site in de gaten!