Zaterdagmiddag 6 augustus Kindermiddag

Ja, je leest het goed. Tijdens de Veluwade is er speciaal voor kinderen t/m 12 jaar een kindermiddag. Wat is een kindermiddag? Nou, een leuk feest waar jij je niet hoeft te vervelen! 

Wat is er te doen?  Er is muziek! Lekker swingen op de muziek van DJ Appie en Monique Smit.  Zij is bekend van tv en als zangeres. Ze presenteerde de “Zapp Kids Top 20”, “Mijn vader is de beste” en “Sterrenparade & Sterren.nl”.

Ze heeft diverse hits gehad o.a. “Blijf je vanavond” en zingt de liedjes van “2 Kleine kleutertjes”. Je kunt de enige echte “Brandweerman Sam” ontmoeten. Wie wil deze held uit de Piekenpolder niet in het echt ontmoeten? 

Je kunt je laten schminken, een lekkere suikerspin eten of als een echte kunstenaar bezig zijn aan de kleurtafel. En dat is nog niet alles. Wanneer je binnen komt krijg je een goody bag, een tas met wat lekkers en een kaartje voor de ballonnenwedstrijd. We gaan met z'n allen ballonnen oplaten en als jouw kaartje het verste komt win je een mooie prijs. 

Kun jij ook niet wachten tot het zo ver is? Zeg het tegen je ouders en schrijf het op de kalender! Zaterdag 6 augustus van 14.00 uur tot 17.00 uur is de kindermiddag op de Veluwade in Hierden!  

Mede door de steun van het Burgerweeshuis uit Harderwijk en JOGG kunnen wij deze super leuke kindermiddag voor jou organiseren