Zaterdag 8 oktober 2016 opendag Hospice Jasmijn Harderwijk

8 Oktober is voor iedereen vrij toegankelijk en zal een groot deel van het zorgteam aanwezig zijn en een groot deel van onze fantastische groep vrijwilligers. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u vertellen wat u kunt verwachten als u of uw omgeving met het hospice in aanraking komt.

De afgelopen jaren hield Hospice Jasmijn Harderwijk open huis, om mensen/ belangstellenden op deze wijze kennis te laten maken met de mogelijkheden van een hospice.

Bij de naam Hospice denken mensen vaak aan een huis waar mensen sterven en waar verdriet overheerst.

Het klopt dat mensen bij ons worden opgenomen met een ernstige ziekte, waar geen genezing meer wordt verwacht en er sprake is van een levensverwachting korter dan drie maanden.

Maar overheerst het verdriet? Er is veel verdriet, het leven en je dierbaren loslaten dat brengt veel verdriet met zich mee, maar naast het verdriet is er vaak toch ook nog ruimte voor genieten van dat wat nog mogelijk is.

Ons doel is onder andere om de ruimte te creëren voor deze momenten. Zorgen dat lichamelijke klachten op de achtergrond komen te staan, waardoor mensen kunnen genieten. U kunt zich voorstellen dat wanneer er veel pijn is dit je hele "zijn" overheerst.

Wanneer het ons met elkaar lukt om deze pijn draaglijk te maken hebben we dat doel in ieder geval bereikt en genieten wij mee.
Team Hospice Jasmijn Harderwijk

Opendag Hospice Jasmijn Harderwijk

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info