Yassine el Hanoudi naar VVOG!

De TC van VVOG is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Yassine is een echte ‘globetrotter’. Geboren in Rabat ontwikkelde hij zich tot een speler wiens kwaliteiten snel werden opgepakt.

Achtereenvolgens kwam hij uit in de Marokkaanse, Deense, Spaanse en Franse profcompetitie, waarna hij ‘aardde’ in Nederland waar hij inmiddels samenwoont en twee kinderen heeft. 

Er valt veel over Yassine te vertellen, het is iemand die zich snel ergens thuis voelt, een hoop vrolijkheid meebrengt en zeer energiek is (zowel binnen als buiten het veld). Maar het beste is als u een keer met hem komt kennismaken bij VVOG.

Yassine heeft ook een talenknobbel en spreekt vloeiend frans, spaans, deens en engels en staat open voor nieuwe uitdagingen. Dus mocht u een tip hebben, laat dat dan even weten!

De TC en het bestuur wensen Yassine veel succes en plezier bij VVOG.

Yassin VVOG
Voorzitter Fred Mol en Yassine el Hanoudi