Woningen De Weide Veluwe te Harderwijk

We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar het gaat nu dan echt gebeuren! Er worden nieuwe woningen gebouwd in de populaire wijk Drielanden. Deze wijk gaat de Weide Veluwe heten.

Misschien heb je het al gezien, maar het woningaanbod staat online!

Van Midden Nederland Makelaars staan ze te popelen om jullie dit project aan te bieden en hopen dat in mei of juni 2023 de verkoop van de eerste fase van start kan gaan. 
 
De eerste fase zal bestaan uit tussenwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De prijzen variëren van € 348.000,- tot en met € 849.000,- vrij op naam. Maar wat mag je dan verwachten voor die royale prijzen? Dat gaan ze je vertellen.
 
De woningen worden met hoge kwaliteit gebouwd en volgens de BENG2-norm. Dit staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw, wat op zijn beurt weer inhoud dat je, bij normaal gebruik, een energie neutrale woning koopt. Dat is natuurlijk wel zeer gunstig in deze tijd waar de energielasten hoog op kunnen lopen.

Alle woningen worden daarnaast ook voorzien van een grondwarmtepomp, wat inhoud dat er geen units buiten komen te staan en er geen geluidsoverlast zal ontstaan van deze units. Als kers op de taart worden alle woningen opgeleverd met volledig sanitair en een keuken! Je krijgt dus echt waar voor je geld wanneer je een woning in dit project koopt.
 
Ze hopen dat jij net zo enthousiast bent over dit project als zij en je gaat inschrijven voor het project. Wanneer je dit nu al doet vergroot jij de kans een woning toegewezen te krijgen. De toewijzing gaan op basis van een paar criteria.
  • Er wordt nagegaan of jij nieuwbouwpunten hebt bij de gemeente Harderwijk;
  • Er wordt gekeken naar het aantal kandidaten dat zich per bouwnummer inschrijft;
  • Er wordt gekeken naar de dag dat jij je als belangstellende hebt ingeschreven;
  • Heb jij een financiële check gedaan? Deze kan je bij start verkoop uploaden in jouw omgeving. Dus zodra de start verkoopdatum bekend is, is het verstandig om een financiële check in orde te maken;
  • Is bovenstaande bij meerdere kandidaten gelijk dan wordt er naar het tijdsstip gekeken dat jij je als belangstellende hebt ingeschreven voor het project.
Dus verspil geen seconde, schrijf je alvast in als belangstellende en vergroot jouw kans op een woning in de Weide Veluwe van Harderwijk! Ze zien jou over een paar maanden graag bij hen aan tafel.

De Weide Veluwe

De Weide Veluwe woningbouw Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars Harderwijk

Adresgegevens

Kuipwal 41
3841 KP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-411541

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info