Wie helpt ons zoeken naar de schat

Schatzoeken is bij de peuters en BSO-kinderen altijd een zeer populaire activiteit. Nu zijn bij Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk echter op zoek naar een zeer bijzondere schat…. Zij zijn op zoek naar een leuke, enthousiaste pedagogisch medewerker die van iedere dag op de peuterspeelzaal en/of BSO een spannende ontdekkingstocht weet te maken.

Ben of ken jij iemand die aan deze beschrijving voldoet en op zoek is naar een nieuwe uitdaging dan komen ze graag met jou in kontakt!!

Ze bespreken graag samen welke mogelijkheden zij kunnen bieden.
 
Voor de locatie ’t Kuukeluusje zoeken ze, voor invulling van zwangerschapsverlof en aansluitend ouderschapsverlof voor de periode mei – nov 2024 een Pedagogisch medewerker peuterspeelzaal (5 ochtenden per week).
 
Voor de  locatie BSO Kornuit zoeken ze ivm uitbreiding locatie met ingang van 26 augustus een Pedagogisch medewerker BSO 14-24 uur per week.
 
SKH vindt het belangrijk samen met iedere medewerker te zoeken naar een goede balans tussen werk en privé. Voor medewerkers met (jonge) kinderen kan het aantrekkelijk zijn om alle schoolvakanties vrij te zijn. Het werken binnen de peuterspeelzaal biedt hiervoor volop mogelijkheden.

Maar wil een medewerker juist veel uren werken en ook in de vakantie ingezet worden dan zijn er vaak combinaties te maken met het werken binnen de Buitenschoolse Opvang of (verlengde) peuterspeelzaal. Zo kijken ze samen wat het beste past.
 
Ook voor zij-instromers bieden ze mogelijkheden om via een leer-stagetraject en of BBL-traject, met evt. vergoeding van de scholingskosten, aan de slag te gaan bij SKH.
 
Kijk voor meer informatie over de openstaande vacatures op de website www.skh-harderwijk.nl of neem contact op met Evelien Buter 06-21933767.

Stichting Kinder Speelzalen Harderwijk

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info