Werkzaamheden in Wittenhagen Zuid in voorlaatste fase

Vanaf 9 mei aanstaande vangt de voorlaatste uitvoeringsfase van de werkzaamheden in de wijk Wittenhagen Zuid aan.

Dan wordt gestart met de uitvoering van de werkzaamheden aan de Thorbeckelaan.

De werkrichting loopt vanaf de Savornin Lohmanlaan richting de Deventerweg. Werkzaamheden duren tot ca. 24 juni. De werkzaamheden aan De Savornin Lohmanlaan zijn nog in uitvoering. Riolering is gereed, straatwerk is gereed ca. 3 juni.

De Wittenhagen (m.u.v. de definitieve asfaltering) en de Johan de Wittlaan zijn inmiddels gereed. Datzelfde geldt voor de Heinsiuslaan, Fagellaan, Van Hal-laan, Talmalaan en Kuyperlaan. Vanaf 4 mei is de Cort van der Lindenlaan ook gereed.

Er is vanaf medio week 19 sprake van een omleidingsroute voor Thorbeckelaan. De wegen zijn voor nooddiensten bereikbaar via de aanwezige funderingslaag. De Thorbeckelaan en de Lohmanlaan zijn per voet en voor minder validen bereikbaar. Het aanwezige asfalt is opgebroken, maar de funderingslaag wordt zo lang mogelijk intact gelaten om de bereikbaarheid in geval van calamiteiten te waarborgen.

De bewoners aan de Savornin Lohmanlaan en aan de Thorbeckelaan kunnen tijdelijk parkeren aan de Thorbeckelaan. Aan de bewoners is het verzoek gedaan om de afvalbakken op een andere locatie aan te bieden (aanbiedlocaties aan de Savornin Lohmanlaan en aan de Thorbeckelaan).