Mevrouw Groot - Mook viert 102ste verjaardag

Donderdag 2 mei 2024 viert mevrouw Groot haar 102ste verjaardag. Burgemeester Jeroen Joon bracht haar een felicitatiebezoek in het bijzijn van haar familie.

Vorige week is ze nog een week met vakantie geweest met de Willem Alexander en afgelopen zondag 28 april heeft ze haar verjaardag met familie gevierd bij Kok Experience

Mevrouw Groot Mook 102 jaar Harderwijk

Levensloop 102-jarige mevrouw Groot – Mook

Mevrouw Groot - Mook is geboren in Enkhuizen en heeft vanaf haar 17e tot haar 24e jaar gewerkt als kraamverzorgster. Op 29 november 1946 is ze getrouwd met Steven Groot in Andijk.

In Andijk zijn twee kinderen geboren. Toen zijn ze verhuisd naar Harderwijk. Steven Groot werkte als kantinebeheerder op de Generaal Spoorkazerne in Ermelo. Later zijn nog drie kinderen in Harderwijk geboren.

Na 16 jaar gewoond te hebben op de Marijkelaan zijn ze in1960 verhuisd naar de Savornin Lohmanlaan, sinds een jaar woont ze op Villa Verde aan de Johanniterlaan in Harderwijk.

Ze doet nog volop mee met de activiteiten die georganiseerd worden, zoals gymnastiek en één keer in de twee weken bloemschikken. En als ze even niks te doen heeft pakt ze haar mondharmonica of geniet van het buiten zitten als het mooi weer is.

Ze heeft 11 kleinkinderen en 19 achterkleinkinderen.