Werkfruit: bevordert de werksfeer en houdt werknemers gezond

Verse Zaken is in onze regio gestart met de distributie van vers en gevarieerd fruit op het werk.

Verse Zaken levert een gevarieerd assortiment fruit waarbij de werkgever een grote keuzevrijheid heeft. Zo bepaalt de werkgever de frequentie, het assortiment, en of het fruit al dan niet biologisch is. Daarnaast wordt zoveel mogelijk fruit uit de eigen regio geselecteerd!


Verse Zaken bezorgt het fruit direct op de werkplek

vers fruit op de werkplek
Nederlanders eten nog steeds te weinig fruit. Dat blijkt uit het onderzoek van het CBS van eind april. Vrouwen scoren met 30% al laag, maar voor mannen is de uitkomst nog dramatischer. Slechts 22% eet dagelijks voldoende fruit. Jammer, want de gezondheidseffecten van fruit op het dagelijks voedingspatroon zijn groot. Bovendien zijn deze gezondheidseffecten ook bij de meeste mensen bekend. Help ook actief mee om het ziekteverzuim van werknemers laag te houden.

“Praktische bezwaren leiden er vaak toe dat men te weinig fruit eet”, zegt eigenaar René van Voorst van Verse Zaken. Zacht fruit bijvoorbeeld raakt snel geplet als je het meeneemt naar het werk. Of het fruit past niet in trommel of tas. Of men vergeet fruit te kopen of mee te nemen. Verse Zaken helpt u. Want een lekker vers stuk fruit wordt zeker goed gewaardeerd! Zo wordt het voor werknemers extra gemakkelijk gemaakt om toch aan de dagelijkse vitaminebehoefte te voldoen.

Gezonde uitstraling
Het fruit wordt aantrekkelijk gepresenteerd in fraaie houten fruitkistjes. Dat geeft een gezonde uitstraling voor zowel de werknemers als de bezoekers van het bedrijf. Fruit aanbieden past perfect bij een beleid van gezond en goed werkgeverschap. Bovendien is fruit op de werkvloer fiscaal onbelast.

Werkgevers zullen merken dat het personeel elke keer weer verlangend uitkijkt naar de volgende levering werkfruit.
Verse Zaken denkt niet alleen aan de gezondheid van werknemers maar respecteert ook People en Planet. Daarom wordt een vast percentage van de omzet gereserveerd voor een door de afnemers te bepalen lokaal sociaal project. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de lokale sport,- senioren of jeugdprojecten. Maar ook hier geldt weer: de afnemer van werkfruit bepaalt. Dat verhoogt uiteindelijk ook de betrokkenheid bij dit project.
 
Meer informatie:
Verse Zaken Harderwijk
www.versezaken.nl
[email protected]
contactpersoon: René van Voorst
tel 06-34912970