Werk voor vakmensen in de bouw, infra, metaal en (proces)techniek

“Wij helpen vakmensen aan een vaste baan die echt bij hen past,” zegt Niels Nentjes als hem gevraagd wordt om in één zin te omschrijven wat Artiflex doet. Maar één zin is niet genoeg. “Het is onze kracht om het bedrijf, onze klant, echt te kennen. Pas als wij het bedrijf goed in beeld hebben, dan weten we precies wie we kunnen voorstellen voor de vacature.”

Niels is franchisenemer van het uitzendbureau Artiflex in Nijkerk. Deze vestiging groeit uit zijn jasje. “Kijkend naar de regio die wij bedienen, zitten we in Harderwijk veel dichter bij onze doelgroepen. Dat is samen met de groei de reden om te verhuizen. Op 1 oktober openen wij onze vestiging in Harderwijk.”

Artiflex investeert in echte vakmensen. Mensen met veel kennis en ervaring. Deze vakmensen willen zij een fijne werkplek bieden bij een passend bedrijf. Met de juiste inzet, rolt daar een vast dienstverband uit. “Wij hebben werk voor vakmensen bij gerenommeerde bedrijven in de regio. Wij werken in een straal van ongeveer 30 km om Harderwijk en we werken in slechts vier branches. Zo weten we precies wat de beroepen inhouden en kunnen we de diepte ingaan. We zijn alleen specialist in deze branches en daardoor bezitten wij veel inhoudelijke kennis van de beroepen.” 

In welke branches Artiflex specialist is en voor welke vakmensen zij banen bieden, legt Niels graag uit.

“In de bouw hebben wij onder andere werk voor een timmerman, uitvoerder, schilder en interieurbouwer. Voor de branche infra kunnen wij een grondwerker, hovenier of kraanmachinist aan een baan helpen. Binnen de (proces)techniek is er werk voor machineoperators, procesoperators en td-monteurs. Tenslotte hebben wij ook werk binnen de metaalbranche. Denk aan lassers, montagemedewerkers en mechanische monteurs.” 

De specialiteit van Artiflex is enerzijds het bedrijf goed kennen en anderzijds te investeren in de vakman. De bedrijven waarmee Artiflex werkt, hebben een positieve bedrijfssfeer, werken veilig, bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding en bieden een goed salaris.

“Wij hebben verschillende gesprekken met het bedrijf en gaan naar het bedrijf toe om de cultuur te proeven. Daarnaast hebben we veel persoonlijk contact met onze vakmensen. We stellen specifieke dieptevragen om erachter te komen wat de vakman zoekt. Zo weten we goed wie we kunnen voorstellen voor de vacature. Je start middels een contract van Artiflex en in de meeste gevallen rolt daar een vaste baan uit. Vandaar die omschrijving in één zin: wij helpen vakmensen aan een vaste baan, die echt bij hen past.”
 
Artiflex is zoals genoemd vanaf 1 oktober gevestigd in Harderwijk. Aan de Deventerweg 9-G. Door de groei zijn zij op zoek naar een accountmanager en een recruiter. “We willen graag zelf iemand het vak leren. Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke coaching vinden wij heel belangrijk. Wij komen graag in contact met geïnteresseerden voor deze functies,” voegt Niels tenslotte toe.

Team Artiflex

Artiflex

Adresgegevens

Deventerweg 9g
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-703030

Meer info