Artiflex

Artiflex

Gedreven, wendbaar en vol lef. ​Dat zijn de ingrediënten van Artiflex.
Artiflex
Om echt ergens goed in te zijn, is het belangrijk om keuzes te maken. Artiflex richt zich op de branches bouw, metaal, techniek en infra. Dat is waar onze kracht ligt.
Lees meer

Met hulp van Artiflex weer aan de slag!

10 januari 2022

Het zal je gebeuren: door omstandigheden verlies je je baan, je komt thuis te zitten en bent afhankelijk van een uitkering. Je wilt niets liever dan weer aan de slag! Structuur, een sociale omgeving, het gevoel dat je ergens bij hoort, oftewel een baan. Artiflex begrijpt dit heel goed en helpt mensen met een arbeidsbeperking de weg terug te vinden naar een geschikte baan.

Een duurzame relatie tussen opdrachtgever en kandidaat in de procestechniek

25 oktober 2021

De vraag naar technisch personeel stijgt enorm. Met name de vraag naar machine-, proces- en lijnoperators is groot. Rob van der Spek en zijn collega’s van Artiflex Harderwijk zijn specialist op het gebied van procestechniek en helpen je graag jouw vacatures in te vullen. ‘Ons streven is altijd om een duurzame relatie tussen opdrachtgever en kandidaat te creëren.’

Vacature recruiter bij Artiflex Harderwijk - junior

21 juni 2021

Ter uitbreiding van het team in Harderwijk zijn zij op zoek naar een recruiter (junior). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het searchen van kandidaten, behandelen van sollicitaties, bezoeken van bedrijven, inplannen van intakes, sollicitatiegesprekken voeren, en het begeleiden van werkzoekenden. Dit ga je allemaal zelf doen!