Wereldberoemde film Fatal Attraction herleeft op toneel

Woensdagavond 28 oktober staat de voorstelling ‘Fatal Attraction’ in Theater Harderwijk. 

Een bloedstollend verhaal over hoe obsessie en wraak in een gruwelijke nachtmerrie kunnen eindigen…

Het toneelstuk is gebaseerd op de wereldberoemde film uit 1987 met daarin de sterren Michael Douglas en Glenn Close. Nog altijd wordt de film die zes Oscarnominaties kreeg, gezien als een klassieker.

Fatal Attraction

Het leven van Daan, een succesvolle advocaat, en zijn jonge gezin verandert drastisch na een spannend weekend met de prachtige Alex. Daan denkt dat hij na zijn avontuurtje gewoon kan weglopen, maar Alex wenst niet genegeerd te worden. Ze achtervolgt Daan en zijn familie met angstaanjagende gevolgen. Zelfs het konijn is niet veilig.

De hoofdrollen worden vertolkt door het sterrenkoppel uit Soldaat van Oranje; Matteo van der Grijn, als advocaat Daan van der Vlist, en Loes Haverkort, als Alex Bos.  

Marian Mudder is te zien als de moeder van de bedrogen echtgenote, gespeeld door Sytske van der Ster. Kevin Hassing speelt de beste vriend van Daan.
 
De producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft de exclusieve rechten verkregen van het toneelstuk. Andere voorstellingen van deze producent zijn dit theaterseizoen ‘Het Meisje met het Rode haar’ (dinsdag 9 januari 2016) en ‘NONsens’ (woensdag 30 maart 2016).

Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.theaterharderwijk.nl