VVOG verliest kansloos van Jong FC Volendam (video)

Na een paar wisselvallige optredens van de Groen Witten mochten de Harderwijkers dit weekend op pad naar Volendam.

In de heenwedstrijd won VVOG door een late goal van Biya en dus gingen de mannen van Hans van Arum vol goede moed richting het Vissersdorp.

Volendam begon direct sterk aan de wedstrijd. Onder aanvoering van aanvallende middenvelder Mertens en spits Hilterman combineerde Volendam er lustig op los. Mertens was met twee schoten het dichtst bij een goal in de openingsfase. VVOG kwam, mede door het vele balverlies, niet in de wedstrijd. De spitsen werden niet bereikt.

Na een aantal kansen in het koude vissersdorp was het na zesentwintig minuten wel raak. Na een corner van Berenstein scoorde Jari Vlak. VVOG leek niet wakker geschut door de treffer, want een minuut later lag de bal alweer in het net achter Koornberg. Na slordig balverlies op het middenveld werd aanvoerder Hilterman weggestuurd. Oog in oog met Koornberg maakte de spits geen fout, 2-0.

Volendam creëerde nog een aantal kansen maar verder dan twee doelpunten kwam de ploeg niet. Na de rust kwam er een ander VVOG uit de kleedkamer. Bruinier verving Vossebelt en dat deed de ploeg goed. De Groen Witten kregen meer controle over de wedstrijd en kwamen er hier en daar gevaarlijk uit.

Aanvallend ontbrak het wel aan echte stootkracht. Alleen hekkensluiter Magreb scoort dit jaar minder dan de Harderwijkers, en dat was ook tegen Volendam weer goed zichtbaar. Ondanks dat VVOG beter speelde, scoorde Volendam de 3-0. De Volendamse uitblinker Mertens scoorde met een uitstekend lobje de beslissende treffer.

Volendam kwam niet meer in moeilijkheden en speelde de wedstrijd simpel uit. Volgende week moet VVOG op bezoek bij Spakenburg. Hopelijk bent u er daar ook weer bij om de spelers te steunen.
 

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info