VVOG selectienieuws: Jan-Jurriën Hop gaat, Randy Onuoha verlengt

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Al jaren lang is Jan-Jurrien een van de sterkhouders van het keurcorps van VVOG waar hij de laatste vier seizoenen samen met Tim Muller het spreekwoordelijke ‘slot op de deur’ vormde. Jan-Jurriën gaat altijd voorop in de strijd, is superfit, zelden geblesseerd en kopsterk. 

Jan-Jurrien kwam bij VVOG spelen in het seizoen 13/14 toen VVOG nog in de hoofdkasse speelde. Hoogtepunt is ongetwijfeld de promotie met VVOG naar de derde divisie in het seizoen 15/16. In het spnnende tweeluik met DOVO scoorde Hop de belangrijke 0-1 in de returnwedstrijd tegen de Veenendalers. In totaal maakte Hop tot nu toe 13 treffers voor VVOG in officiele wedstrijden.

Jan-Jurrien heeft aangegeven terug te gaan naar zijn jeugdliefde vv Hierden. We danken hem hartelijk voor alles wat hij bij de groen-witten heeft gebracht en feliciteren onze buurvereniging met deze prachtige aanwinst! 

Onuoha blijft
Gelukkig is er ook goed nieuwe te melden: Randy Onuoha heeft besloten zijn contract bij de groen-witten met één seizoen te verlengen. De oersterke verdediger uit Almere, met ruime ervaring in zowel het amateurvoetbal als het betaalde voetbal, hoopt komend seizoen een vaste waarde te zijn op de positie waar hij het beste tot zijn recht komt: linksback. In de eerste seizoenshelft heeft hij veel gespeeld, maar dan vooral op andere plekken in het elftal waar hij voor zijn eigen gevoel minder goed tot zijn recht komt.

De TC is blij dat Randy er nog een jaar aan vastknoopt en wenst hem veel speeltijd en spelplezier bij VVOG.