Vrijwilligersmarkt The Movie

In Harderwijk en Hierden zijn al veel mensen actief als vrijwilliger. Toch zijn er nog veel vrijwilligersorganisaties op zoek naar nieuwe vrijwilligers, jong en oud(er).

Wat ga jij doen dit jaar?

Naast dat vrijwilligerswerk heel belangrijk is, ontwikkel je jezelf en levert het veel plezier op. 2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Dit hele jaar wordt er extra aandacht gegeven aan hoe belangrijk vrijwilligerswerk is en wordt iedereen uitgenodigd om mee te doen.

Zoek jij een toffe klus voor je maatschappelijke stage? Of ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

In plaats van de fysieke vrijwilligersmarkt hebben verschillende vrijwilligersorganisaties korte video's opgenomen. In deze video's vertellen ze wie ze zijn, wat ze doen en naar welke vrijwilligers ze op zoek zijn. Alle vrijwilligersorganisaties zijn op zoek naar zowel Maatschappelijk Stagiaires als vrijwilligers.

Je kunt nu kijken naar Vrijwilligersmarkt The Movie
Zie je een organisatie die je leuk lijkt? Ook de losse video’s zijn op het YouTube kanaal van Zorgdat te vinden. Zo kun je de losse video's makkelijk nog even terug te kijken. Wat ga jij doen dit jaar? Kijk op www.zorgdat.nl/ontmoeten-samenleven/servicepunt-vrijwilligerswerk voor de actuele klussen.