Vrijdag is de succesvolle cabaretier, schrijver en acteur Leo Alkemade aanwezig op de veiling bij VVOG

Leo Alkemade is woonachtige Tilburg, getrouwd en vader van 4 kinderen. Na 1 jaar Musicalopleiding aan de Tilburgse Dans- en Muziekschool maakt Leo de overstap naar ‘de kleinkunst opleiding'. ​In 2001 studeert hij af aan de De Konings Theateracademie in Den Bosch. (Bekijk ook de video)

Leo heeft in ontelbaar veel producties gewerkt, in veel theater producties gezeten en TV werk gedaan. Hij is o.a. bekend van de De Sluipschutter, Er Komt Een Man Bij De Dokter, Expeditie Robinson, het consumentenprogramma Kanniewaarzijn, maar speelde ook in Goede Tijden Slechte tijden en deed mee aan het Quizprogramma De Slimste Mens enz.

In 2017 speelde Leo de hoofdrol in de film “Tuintje in mijn hart". Hij was onder andere te zien In Shouf Shouf Habibi, Smeris, Missie Aarde, Popoz, Huisvrouwen bestaan niet, Rare Jongens en het, mede door hem geschreven, comedyprogramma Sluipschutters.

De man die bekend staat om zijn vele sketches is sportief aangelegd. Leo is een fervent windsurfer en fietst graag. Leo leeft gezond maar loopt, anders dan verwacht, niet hard voor het carnaval. “Ik ben er niet zo van”, vertelde Leo in de voorbereiding voor aanstaande vrijdag.   

Wij verheugen ons enorm op zijn komst en zijn vereerd Leo vrijdag in onze kantine te mogen ontvangen.