Vrienden van St Jansdal organiseert posteractie voor zorgpersoneel

​Het zorgpersoneel van Nederland staat nu voor een ongekende en zware opgave om de coronacrisis het hoofd te bieden. Ook het personeel van St Jansdal is keihard aan het werk voor onze gezondheid.

Stichting vrienden van het St Jansdal wil het zorgpersoneel steunen en heeft daarom een posteractie opgezet.

Posteractie vrienden van St Jansdal
In elke wijk van Harderwijk en Ermelo zijn posters te krijgen. Neem een poster mee bij jouw supermarkt in de regio en plak deze zichtbaar achter het raam. Hiermee kan je steun betuigen aan al het zorgpersoneel dat zich iedere dag inzet voor onze gezondheid. Plak jij ook een poster uit waardering voor het zorgpersoneel?

Stichting vrienden van St Jansdal
De Stichting Vrienden van het St Jansdal ondersteunt met de opbrengst van donaties en giften extra voorzieningen voor de patiënten in het ziekenhuis St Jansdal. De stichting organiseert projecten die buiten het budget van het ziekenhuis of zorgverzekeraars vallen. 
Voorbeelden van de extra voorzieningen zijn het aquarium in de ontvangsthal van het ziekenhuis, troostcadeautjes voor kinderen op de SEH, hand- en voetmassage bij oncologiepatiënten en nu de posteractie voor het zorgpersoneel.

Met al deze projecten hoopt de stichting het bezoek aan het ziekenhuis een stuk aangenamer te maken. Want als een patiënt meer op zijn gemak is, voelt hij zich beter. 

Jullie zijn helden