Volkskerstzang Harderwijk 2016

Op dinsdag 13 en woensdag 14 december wordt voor de 22e keer de Volkskerstzang in het Dolfinarium Harderwijk gehouden.

Ook dit jaar samen bekende kerstliederen zingen, luisteren naar mooie muziek en het inspirerende kerstverhaal. Kortom….. Genieten! 

Naast de vaste medewerking van ’t Hierder Zangkoor en Pro Ecclesia uit Wezep treden op dinsdag 13 december de volgende koren op: kinder- en tienerkoren Yesss uit Apeldoorn en de gospelkoren The New Relations uit Apeldoorn, Shine & Testify uit Wapenveld en het Puttense gospelkoor Jedid-Jah.

Woensdag 14 december is het de beurt aan De Lofstem uit Ederveen, het Nijkerkse Excelsior en De Regenboog uit Lunteren. Ook komen de kinderkoren Hosanna uit Ederveen, De Fonteintjes en Viva-Vox uit Putten en de Wapenveldse Shine & Testify Kids.
 
Het Concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk verzorgt de muzikale omlijsting en de kinderkoren worden begeleid door Harrie Stijf op de digitale piano. Traditiegetrouw hebben de dolfijnen het laatste woord. 

De kaartverkoop start op 1 november in Harderwijk bij The Read Shop (P.C. Hooftplein 12) en Primera (Luttekepoortstraat 8. In Zeewolde bij CIGO (Kerkplein 5) en in Ermelo bij de VVV (Stationsstraat 20).

Kaarten kunnen ook bij de deelnemende koren besteld worden. Let op: u kunt de kaarten niet meer bij de ANWB in Harderwijk kopen. Komt u in een rolstoel? Dan dient u een rolstoelkaartje aan te schaffen. Voor meer informatie: www.volkskerstzang.nl en Facebook (Volkskerstzang Harderwijk). Een toegangskaartje kost € 5,00. Aanvang: 20.00 uur, de zaal is om 19.15 uur open.