Vitaliteitsstrijd Harderwijk

De Gezonde Werkvloer, een initiatief van lokale organisaties Perspectief, Wuestman, sportcentrum Iedema, Bidfood Harderwijk, Bedrijvenkring Harderwijk en GA! Harderwijk, organiseert de komende maanden de Vitaliteitsstrijd!

Gedurende de Vitaliteitsstrijd gaan lokale organisaties in Harderwijk op leuke, leerzame en ludieke wijze de strijd met elkaar aan om verkozen te worden tot ‘Vitaalste organisatie van Harderwijk’

We kijken naar de fysieke, mentale en loopbaan fitheid van organisaties.” Aldus Denise Beuving van Perspectief Groep. Degene die het beste scoort wint! Dit alles bepaald door een onafhankelijke vakjury.

Daarnaast ontvangen deelnemende organisaties gedurende de Vitaliteitsstrijd concrete handvatten waar zij binnen de organisatie mee aan de slag kunnen gaan. Hierbij staan de volgende thema’s centraal; bewegen en werk, gezonde voeding, fysieke werkplek en ontspanning en stress.

“We zijn opzoek naar allerlei organisaties, autobedrijven, makelaarskantoren, bakkers, bouwbedrijven, ICT organisaties, scholen of grote machinebedrijven. Iedereen kan mee doen!”

Wil jij er als werkgever/(HR/team)manager voor zorgen dat er binnen jouw organisatie aandacht is voor werknemers die lekker in hun vel zitten, werknemers die fitter en productiever zijn en een goede balans tussen bewegen en werk hebben?

Schrijf je organisatie dan in via de website www.gaharderwijk.nl/vitaliteitsstrijd. Op de website vind je meer informatie over de Vitaliteitsstrijd. 

 

Bedrijvenkring Harderwijk

Adresgegevens

Postbus 115
3840 AC Harderwijk

Telefoon

T. 06-40442902

Meer info