Vitaler leven

De eerste trajecten zitten er op voor de eerste deelnemers, de kilo's zijn eraf gevlogen! Met deze afgelopen periodes merken ze bij Therapeutisch Centrum de Berekuyl dat steeds meer mensen opzoek zijn naar een nieuwe gezonde herstart. Toch merken ze dat dit niet voor helemaal van zelf gaat. Soms is het beter te beginnen met een kickstart en het lichaam even flink te resetten. 

Reset je lichaam!

Daarom is er nu: Vitaler Leven. Met Vitaler Leven als start heb je de kickstart die je wenst en die ervoor zorgt dat je via een evenwichtig en gezond voedingspatroon op gewicht blijft. 

De Berekuyl presenteert met trots: Vitaler Leven
Vitaler Leven is een voedingsprogramma onder begeleiding van de specialisten bij de Berekuyl. Met de Vitaler Leven trajecten heb je namelijk alles om verantwoord een aantal kilo kwijt te raken. In het kort:
  • Een beweegprogramma met motivatiekalender om eenvoudig jouw doel te behalen
  • Persoonlijk voedingsplan op basis van intermittent fasting, inclusief hoge kwaliteit mineralen en vitaminen die jouw lichaam ondersteunen.
  • Eenvoudig lichaamsvet verbranden zodat je je snel weer fit en energieker voelt! Wég met die energieloze dagen!
Zijn we nog iets vergeten dat je wil weten?
  • Je mag gewoon vlees, vis, fruit en groente eten. In jouw voedingsplan staat alles uitgeschreven over wat je mag eten gedurende dit programma. 
  • Het resultaat motiveert enorm. Qua energie maar ook de kilo’s gaan op een gezonde manier eraf en zo vliegen de dagen voorbij. Ook je gewicht zal  3-8 kilo verliezen als je je exact aan het voedingsplan houdt, als dit een van je doelen is uiteraard.
  • Wanneer je opstaat die je drie korte oefeningen van ca 10 minuten. De ochtendwork-out is niet alleen goed omdat je lichaam na een nacht slapen meer vet verbrandt, maar ook omdat je metabolisme hierdoor de hele dag beter zijn werk doet.
  • Het voedingsplan wordt ondersteund met hoge kwaliteit mineralen en vitaminen zodat jij in de komende dagen niets tekort komt en optimaal resultaat bereikt.
Ben jij klaar voor jouw kickstart naar een gezonder leven? Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

Als je wil deelnemen kan je dat aangeven via de link hierboven. Ze zullen je dan bellen voor nadere uitleg en kunnen zo ook een informatie moment plannen met je. Heb je je al opgegeven, maar hebben ze nog geen contact met je kunnen krijgen? Bel dan gerust!

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info