Vintage & Design struinen op de Mess Markt

Liefhebbers van Vintage & Design opgelet! Zondag 25 juni van 12.00 tot 18.00 uur organiseert Stichting MESS Harderwijk voor de vierde keer de MESS Markt. Het terrein rondom de oude officiersmess vormt weer dé plek voor vintage spullen en kunst. Er zijn foodtrucks én er is live muziek. 

‘Ook dit jaar is er weer van alles te vinden’, vertellen organisatoren Margriet van Sleen en Philipien van Huët enthousiast.

‘De kraamhouders hebben de mooiste vintage spullen verzameld; van meubels, decoratie, lampen en vazen tot kleding en LP’s. Ook zijn kunstenaars aanwezig die hun eigengemaakte sieraden, artcards, tekeningen en beelden verkopen. Naast aanbieders die ieder jaar terugkomen melden zich ook steeds weer nieuwe deelnemers die op de markt willen staan’
 
‘Het is leuk om te merken dat de MESS Markt steeds bekender wordt. Niet alleen onder de kraamhouders maar zeker ook onder de vintage liefhebbers. Het aantal bezoekers groeit ieder jaar.  Kennelijk slaat de combinatie van de unieke plek, de sfeer van de markt en natuurlijk het aanbod van goede vintage spullen aan. Om het extra gezellig te maken zorgen we er ook altijd voor dat er foodtrucks zijn en live muziek. Dit jaar staan Moving coffee, de Poffertjesman en de Groene Friettruck op de markt. Het Hound Dog Duo met Paul op de gitaar en Bert op de bas zorgt voor de muziek. Nu alleen nog zon en een verkoelend briesje en het wordt een perfecte markt!’. 
 
Entree is 1 euro (kinderen gratis) en alle opbrengsten gaan naar creatieve broedplaats MESS Harderwijk.
 
Mess Markt: Vintage & Design
Zondag 25 juni van 12.00 tot 18.00 uur
Mess, Oranjelaan 11a, Harderwijk
Entree: 1 euro, kinderen gratis

www.messharderwijk.nl
www.facebook.com/messharderwijk
www.instagram.com/messharderwijk

Vintage en Design MESS Markt Harderwijk