ViaVé klaar voor vervoeren van reizigers vanaf 1 januari 2017

De gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten staan klaar om vanaf 1 januari 2017 het vervoer van Regiotaxi Gelderland over te nemen. Dit gebeurt onder de nieuwe naam ViaVé.

Samen met Noot Touringcar Ede BV - Regie Centraal BV en de vervoerders nemen zij het vraagafhankelijk vervoer over van de provincie Gelderland.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de overgang van Regiotaxi Gelderland naar ViaVé. Zo kunnen reizigers voor het boeken van een rit terecht op een nieuw telefoonnummer 088 - 655 77 10 en een nieuwe website www.viave.nl.

Bestaande klanten ontvangen een informatiepakket en kunnen vanaf 10 december terecht voor het boeken van ritten vanaf 1 januari 2017. Voor de reizigers zijn de voertuigen van ViaVé duidelijk herkenbaar aan de bestickering.

Noot Touringcar Ede BV-Regie Centraal BV gaat onder de naam ViaVé Reizen alle vervoersaanvragen van het vraagafhankelijk vervoer aannemen, plannen en uitzetten bij Taxicentrale Zwolle, Taxicentrale Witteveen en Munckhof Taxi.

In de loop van 2017 en 2018 zal ViaVé ook andere vormen van vervoer zoals leerlingenvervoer, jeugdvervoer en dagbestedingsvervoer efficiënt gaan combineren.