Verwen jezelf én een ander bij McDonald’s Ermelo, Harderwijk en Nijkerk!

Het is alweer december en voor menigeen zijn het nu al de donkere dagen voor kerst. Letterlijk. Corona houdt ons in de greep en het ziet er naar uit dat dit de komende periode ook nog wel even zo zal blijven. Om de saamhorigheid en liefde wat extra onder de aandacht te brengen in deze periode hebben McDonald’s Ermelo, Harderwijk en Nijkerk iets leuks (en lekkers!) bedacht.

Plaats jij in de maand december bij McDonald’s Ermelo, Harderwijk en/óf Nijkerk een bestelling, dan krijg jij de kans om iemand uit je omgeving een heerlijke verwendag te bezorgen.

Iemand die het momenteel bijvoorbeeld zwaar(der) heeft of iemand die het volgens jou écht verdient om eens flink in de watten gelegd te worden.
 
Lekker badderen in een warm bad en ontspannen in de sauna, een Rituals XL-giftset én o.a. een cadeaubon voor een hotelovernachting t.w.v. €100,-. Ken jij iemand die dit wel kan gebruiken? Verwen jezelf dan nu bij een van de drie bovengenoemde McDonald’s restaurants en doe mee!
 
Inhoud Pakket:
  • Wellness “Special” dag bij de Zwaluwhoeve (2 pers.);
  • Twee speciale McDonald’s badhanddoeken;
  • Rituals Rebalancing Ceremony Giftset XL;
  • Booking.com cadeaukaart t.w.v. €100,- 
Hoe werkt het?
Bij je bestelling krijg je een flyer mee met daarop een QR-code welke je vervolgens met je mobiel kunt scannen. Wanneer je via de QR-code naar de juiste pagina bent doorverwezen kan je een formulier invullen. Druk vervolgens op de verzend button en je krijgt direct een bevestiging van deelname in je eigen mailbox. 

In de eerste week van januari kiezen wij de winnaar welke persoonlijk benaderd gaat worden. De actieperiode loopt t/m donderdag 31 december 2020 en is alléén geldig bij McDonald’s restaurants Ermelo, Harderwijk en Nijkerk.

Onze contactloze McDrive’s in Ermelo, Harderwijk en Nijkerk zijn de komende periode dagelijks geopend vanaf 09:00 uur. Wist je trouwens dat ook binnen in het restaurant een zogeheten ‘Take-Out’ bestelling kunt plaatsen? Na het reinigen van je handen, bestel je eenvoudig bij een #coronaproof kiosk. Nadat je bestelling is bereid, neem je ‘m mee om er elders van te genieten.
 
Zien we je straks? ;)

Mc Donalds actie
Mc Donalds actie

McDonald's Harderwijk

Adresgegevens

Knardijk West 4
3841 LA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230888

Meer info