Vertrouwde en nieuwe gezichten op kandidatenlijst CDA

De leden van het CDA Harderwijk-Hierden hebben op de ledenvergadering van 13 december 2017 de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. 

“Ik ben heel tevreden met dit nieuwe team, allemaal zeer betrokken mensen bij de lokale thema’s van Harderwijk en Hierden.

Het is een mooie mix van mensen met ervaring en deskundigheid. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.”, aldus Peter Sels, die al eerder als lijsttrekker werd verkozen. Jeroen de Jong (plaats 2) is opnieuw wethouders kandidaat.

Naast de huidige raadsleden Wilco Mazier (plaats 4), Ida Stoevelaar (plaats 5) en Dennis Koning (plaats 6) staan er ook twee nieuwkomers op verkiesbare plaatsen; Gerdien Morren (plaats 3) en Andrea Oosting-Klock (plaats 7). Beiden zijn op dit moment fractievolgers.

De top 10 van de lijst wordt gecompleteerd door Kitty van Elst-van Schaijik, Cor Jan Korevaar en Julian Kevelam. Robert de Vries (voorzitter) over de lijst: "Wij zijn als bestuur blij met dit sterke en ambitieuze team dat zich in de komende raadsperiode voor Harderwijk en Hierden wil inzetten. Dat het bovendien gelukt is om vier sterke vrouwen bij de eerste tien kandidaten te krijgen is iets om trots op te zijn."

Top 10 CDA Harderwijk en Hierden