Verlening overeenkomst Securitas voor collectieve beveiliging bedrijventerrein Harderwijk

Op donderdag 21 mei is de nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Securitas en de Stichting Parkmanagement betreffende collectieve beveiliging op onze bedrijventerreinen Harderwijk.

Deze samenwerkingsovereenkomst heeft een duur van 5 jaar en is een vervolg op de overeenkomst welke een aantal jaren geleden gesloten is tussen de Bedrijvenkring Harderwijk, de gemeente Harderwijk en Securitas.

Voorafgaand aan het verlengen van de overeenkomst is onder de leden van de collectieve beveiliging een kwaliteitsmeting uitgevoerd om de dienstverlening van Securitas te beoordelen. Naar aanleiding van de uitslag van de kwaliteitsmeting heeft het bestuur van de Stichting Parkmanagement haar tevredenheid over de service en dienstverlening van Securitas uitgesproken. Het bestuur ziet de hernieuwde samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet.
ondertekening beveiliging bedrijventerrein Hardewijk

De Stichting Collectieve Beveiliging is in januari 2013 gefuseerd met de Stichting Parkmanagement. Hiermee draagt de Stichting Parkmanagement de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen in Harderwijk.
 

Multicopy Harderwijk

Adresgegevens

Morsestraat 2
3846 CW Bedrijventerrein Lorentz

Telefoon

T. 0341-419086

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.00 uur
Di 9.00 - 17.00 uur
Wo 9.00 - 17.00 uur
Do 9.00 - 17.00 uur
Vr 9.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info