Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg blijft open voor hotelgasten

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg blijft gewoon open voor hotelgasten, dat laten Alex Wiedenhoff, Esther Joustra en team Stakenberg weten. 

"Graag informeren we jullie dat ons hotel op een landgoed van 35ha is gelegen met veel ruimte en natuur. In het hotel kunnen we voldoende afstand tussen gasten waarborgen, doordat er o.a. een eenrichtingsroute binnen het hotel geldt, aldus team Stakenberg".

"Ons restaurant is ruim opgezet en we kunnen de 1.5 meter afstand heel goed garanderen tussen de verschillende tafels en in de diverse ruimtes.We mogen jullie als hotelgasten in ons restaurant laten eten en drinken. Voor de lunch bieden wij, zoals altijd, de mogelijkheid om lunchpakketten te kopen voor onderweg. Tevens is er een lijst aanwezig bij de receptie met eetgelegenheden waar broodjes etc. afgehaald kunnen worden".

"Ons restaurant is ook gewoon geopend voor hotelgasten die à la carte willen lunchen. Natuurlijk hebben onze gasten zelf ook een verantwoordelijkheid binnen ons hotel, omtrent de adviezen en nieuwe regelgeving nav de persconferentie van 03-11-2020.

Esther & haar team staan in deze stressvolle tijden natuurlijk voor jullie klaar met heerlijke ontspannende massages. Ook als je geen gast bent van het hotel, ben je welkom. Alle behandelingen en massages zijn op basis van reservering"!

Voor niet-hotelgasten heeft Veluwe Hotel Stakenberg ook nog steeds de THUISBEZORGSERVICE in de dorpen Elspeet, Uddel, Staverden, Ermelo en Putten.

Hier vind je alle informatie omtrent onze thuisbezorgservice/afhaalservice: https://stakenberg.nl/thuisbezorgd/

"We kijken er naar uit een ieder de komende periode, met gepaste afstand te ontmoeten en/of te verwelkomen in het hotel!"

Voor nu: zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Warme groet, Alex Wiedenhoff, Esther Joustra en team Stakenberg