Veel belangstelling voor huidcheck in St Jansdal

Hoe eerder je verdachte plekjes ontdekt, des te groter is de kans dat je huidkanker kunt voorkomen of tijdig kunt laten behandelen.

Onder dat mom deden de dermatologen van het St Jansdal en hun assistenten op Nationale Huidkankerdag, zaterdag 30 mei, huidchecks bij belangstellenden. Zo’n 75 mensen lieten hun huid checken op de polikliniek Dermatologie. Naast een onderzoek kregen zij voorlichting en advies over de risico’s op huidkanker.

Dermatoloog Sandra Laane vertelt dat zij mensen graag bewust wil maken van de risico’s op huidkanker. Wij hopen dat mensen hun huid beter gaan beschermen tegen de zon en vaker zullen controleren op zonbeschadigingen. Zo kunnen zij huidkanker in een vroeg stadium herkennen. Huidkanker is namelijk één van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en bovendien de meest voorkomende vorm van kanker.”

De dermatoloog is dé specialist voor huidkanker: hij of zij kan het beste de precieze diagnose stellen en kent alle behandelingsmogelijkheden voor huidkanker. Meer informatie: www.stjansdal.nl/dermatologie
Dermatoloog Sandra Laane Sint Jansdal Harderwijk controleert de huid van een belangstellende.
Fotobijschrift: Dermatoloog Sandra Laane controleert de huid van een belangstellende.

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info