Van kozijnrenovatie tot raamdecoratie

Bestisol Harderwijk bestaat al 38 jaar en is sinds 2008 in handen van Bram van Duinen en Erik Hulleman. 

Zij waren, voor ze eigenaar werden, beiden al meer dan vijftien jaar werkzaam bij het bedrijf.

Het team van Bestisol bestaat uit tien tot twaalf personen met een (vast) dienstverband. "Bij drukte wordt dat aangevuld met monteurs van onze samenwerkingspartners."

Toen Bestisol in 1979 begon, was het bedrijf vooral gericht op isolatiewerkzaamheden, maar nu biedt het een totaalpakket in de renovatie. "Ik noem kozijnrenovatie, herstel van kunststof-, hout-, en aluminium kozijnen, maar ook het plaatsen van hardglazen kantoorwanden en entreepuien, zonwering, insectenhorren en raamdecoratie", aldus Hulleman.

Een paar jaar geleden is brasserie de Boterlap compleet gerenoveerd. "Dat hebben wij mogen doen, dat was een hele leuke klus." Ook het nieuwe kantoorpand van Van Wijnen is door Bestisol gerestyled. "We hebben daar nieuwe aluminium kozijnen geplaatst en op de gevel allemaal mooie houten lamellen geplaatst." Een leuke klus die nu gaande is? "De kozijnenrenovatie van het stadhuis van Harderwijk."

Wat ze voor de toekomst graag nog willen, is de samenwerking zoeken met de woningbouwvereniging en vastgoedbeheerders in Harderwijk. "We hebben die samenwerking al met meerdere woningcorporaties en vastgoedbeheerders buiten Harderwijk, maar we zouden het heel leuk vinden om ook in Harderwijk daar voet aan de grond te krijgen."

Bestisol Harderwijk

Bestisol Harderwijk B.V.

Adresgegevens

Nobelstraat 20
3846 CG Harderwijk

Telefoon

T. 0341-420618

Openingstijden

Ma 8.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info