Vacatures Werkis Harderwijk

Werkis verder met werk heeft weer een keur aan vacatures klaar staan. Vacatures in diverse branches brengen we dit keer onder de aandacht. Vacatures in de productie als: productiemedewerker en procesoperator maar ook wordt er gezocht naar leerlingen als timmerman en monteur!

Harderwijk, 35 uur per week: Productiemedewerker M/V

Houd jij van werken met je handen? Als productiemedewerker bij onze opdrachtgever in de omgeving van Harderwijk houd jij je bezig met het sorteren van producten van een lopende band. De ene week werk je 5 dagen in de ochtend dienst, de week erop 4 dagen in de avonddienst. Je weekend begint dan lekker vroeg, want op vrijdag ben je vrij! 
Bekijk hier de volledige vacature.

Harderwijk, 36 uur per week: Leerling timmerman (M/V)

Voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Harderwijk zijn wij op zoek naar leerling timmermannen. Eén opdrachtgever is een klein timmerbedrijf met 3 medewerkers. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats. Een andere opdrachtgever is een bedrijf dat meer in de buitendienst acteert. Naar welke optie gaat jouw voorkeur uit?
Bekijk hier de volledige vacature.

Harderwijk, 36 uur per week: Leerling monteur (M/V)

Heb jij weinig tot geen ervaring met het plaatsen van Cv-installaties, maar lijkt het je enorm interessant om hiermee aan de slag te gaan? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als leerling zal je geschoold worden tot volwaardig monteur. Tijdens je functie als leerling monteur word je door de ervaren monteur wegwijs gemaakt in het vak. Zo leer je alle kneepjes van het vak en word je klaargestoomd om in de toekomst zelfstandig aan de slag te gaan.
Bekijk hier de volledige vacature.

Zeewolde, 33 uur per week: Productiemedewerker in 5 ploegen (M/V)

Zie jij jezelf als productiemedewerker? Zorg dan dat wij je ook zien, want wij zoeken jou! Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar mensen die ervoor kunnen zorgen dat het productieproces zo efficiënt en veilig mogelijk verloopt. Als medewerker productie werk je in een 5 ploegendienst. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het vervoeren van de goederen met de heftruck in de machine. Je hoeft hiermee geen ervaring te hebben! Hierna zou je verder door kunnen groeien binnen het bedrijf.
Wil je meer weten? Solliciteer dan snel!

Zeewolde, 33 uur per week: Procesoperator in 5 ploegen (M/V)

Vind jij het geweldig om in een 5-ploegendienst te werken? Lees dan snel verder! Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het instellen van de machine. Je zorgt ervoor dat grondstoffen worden verwerkt tot de volgende stap in het proces. Een uitdagende en verantwoordelijke functie! 
Bekijk hier de volledige vacature.

Harderwijk, 8 uur per week: Interieurverzorger (M/V)

Wij zijn per direct opzoek naar een interieurverzorger in de dagdienst uit de omgeving van Harderwijk.

Het betreft een functie bij een productiebedrijf uit Harderwijk. De werkzaamheden zullen echter plaatsvinden in de kantoorruimtes, dus niet in de productiehal. Jij houdt je bezig met het schoonmaken van de kantoorruimtes: ontvangsruimte, werkruimte, keuken, douche, toilet, etc. De uren zijn flexibel in te plannen.
Bekijk hier de volledige vacature.