Vacatures Werkis Harderwijk

Ben jij een harde werken en niet bang om je handen vies te maken? Kun je overweg met een heftruck en vind je het leuk om een spin in het web te zijn? Dan is Werkis op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar aanpakkers!

Productiemedewerker in 5 ploegen (M/V) Zeewolde, 33 uur per week

Zie jij jezelf als productiemedewerker? Zorg dan dat wij je ook zien, want wij zoeken jou! Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar mensen die ervoor kunnen zorgen dat het productieproces zo efficiënt en veilig mogelijk verloopt. Als medewerker productie werk je in een 5 ploegendienst. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het vervoeren van de goederen met de heftruck in de machine. Je hoeft hiermee geen ervaring te hebben! Hierna zou je verder door kunnen groeien binnen het bedrijf. 
Bekijk hier de volledige vacature.

Procesoperator in 5 ploegen (M/V) Zeewolde, 33 uur per week

Vind jij het geweldig om in een 5-ploegendienst te werken? Lees dan snel verder! Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het instellen van de machine. Je zorgt ervoor dat grondstoffen worden verwerkt tot de volgende stap in het proces. Een uitdagende en verantwoordelijke functie!
Bekijk hier de volledige vacature.

Heb je vragen over één van de vacature? Bel dan naar de vestiging Werkis Harderwijk, bereikbaar op (0341) 745 709 of loop eens bij ze binnen: Luttekepoortstraat 126-128.