Vacatures Werkis Harderwijk

Het is weer bijna lente en hiermee tijd om naar buiten te gaan! Op zoek naar een nieuwe baan in de buitenlucht? Bekijk dan de volgende vacatures eens:

Maaimachinist (M/V) Harderwijk, 40 uur per week

Werk je graag buiten en heb je een passie voor de groene omgeving? Hou je daarnaast van machines en werk je graag zelfstandig? Is je antwoord op al deze vragen ja? Dan hebben wij een mooie vacature!
Bekijk de volledige vacature.

Hovenier (M/V) Harderwijk, 40 uur per week

Groene vingers én een groen hart? Kom jij uit de buurt van Harderwijk of Almere? Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar vakkundig hoveniers. Je komt te werken op verschillende projecten in het grotere groen. Dit kunnen bedrijfstuinen zijn, gemeentelijk groen of semi-overheidsinstellingen. Het is zeer afwisselend werk, je houdt je namelijk bezig met zowel aanleg, onderhoud als renovatie.
Bekijk de volledige vacature.

Dakdekker (M/V) Harderwijk, 36 uur per week

We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde dakdekkers. Het betreft werk voor een langere periode. De werklocaties zijn met name midden Nederland. Alle voorkomende dakdekker werkzaamheden (Bitumen, kunststof, EPDM) voornamelijk nieuwbouw maar ook renovatie. Bij deze werkgever ben je zeer zelfstandig. Vanuit huis rijdt je naar de verschillende klussen.
Bekijk de volledige vacature.

Installatiemonteur (M/V) Harderwijk, 40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte installatiemonteur. Als installatiemonteur zorg jij er voor dat de verwarmingsinstallaties worden vervangen en geïnstalleerd worden. Hiernaast zorg jij er met jouw klantgerichte instelling voor dat jij het visitekaart van onze opdrachtgever bent. De werkzaamheden voer je zelfstandig of in teamverband uit. Kortom een erg veelzijdige functie!
Bekijk de volledige vacature.

Heftruckchauffeur (M/V) Barneveld, 40 uur per week

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Barneveld zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Als heftruckchauffeur moet je écht aan de slag! Je bent continu in de weer en hierbij een echte spin in het web.. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de gekoelde goederen. Daarnaast zorg je dat alle goederen vanuit de vriescel klaar staan om verder getransporteerd te worden. Je bent hierdoor gevarieerd bezig met zowel het heftruck rijden als het beladen van een zeecontainer/oplegger.
Bekijk de volledige vacature.

Heb je vragen over één van de vacature? Bel dan naar de vestiging Werkis Harderwijk, bereikbaar op (0341) 745 709 of loop eens bij ze binnen: Luttekepoortstraat 126-128.