Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Commercieel Medewerker Binnendienst - Fulltime

Een uniek product! Met al meer dan 60 jaar ervaring mag onze opdrachtgever zicht met recht een specialist noemen in het hard verchromen, honen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt en dit is ook de verwachting voor de toekomst.

Ben jij diegene die de directeur alle commerciële taken en verantwoordelijkheden uit handen neemt? Dan krijg jij gegarandeerd een baan waarin je ontzettend veel gaat leren, een bijzondere werkplek waarbij je direct in dienst treed bij de opdrachtgever voor de langere termijn. 
Bekijk de volledige vacature.

IT Traineeship - Fulltime

Ben jij ambitieus, enthousiast én heb jij daarnaast affiniteit met techniek of IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De IT Traineeship start met een op maat gemaakt opleidingstraject van vier tot acht weken, die je volledig voorbereiden op je nieuwe functie. Naast de technische basisvaardigheden, ligt de nadruk op jou specialisatie, inclusief certificering. In deze Traineeship maak jij kennis met de nieuwste methoden en technieken, die direct in de praktijk worden toe gepast.
Bekijk de volledige vacature.

Allround Spuiter - Fulltime

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Allround Spuiter, welke beschikt over allround skills. Ben jij een vakkundig spuiter en kan jij goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De organisatie waar jij aan de slag gaat is gespecialiseerd in het spuiten van grondverzetmachines, trucks, opleggers, bestelauto’s en ander transport materieel. De organisatie staat bekend om de goede kwaliteit. Strak en tot in detail afgewerkt. Ze beschikken over ruime spuitcabines, waardoor het zelfs mogelijk is om een 110 ton shovel op een efficiënte manier te spuiten.
Bekijk de volledige vacature.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info