Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken.

Magazijnmedewerk(st)er (Fulltime)

Als Magazijnmedewerker kom je te werken binnen het warehouse team, het kloppend hart van alle binnenkomende en uitgaande goederen die gemaakt worden via de webshop van onze opdrachtgever. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de goederenstromen zoals uitgaande, binnenkomende, retour en afhaal stromen. De opslag van goederen is zowel binnen als buiten. Geen zorgen, er wordt passende kleding voor je geregeld. Je hoeft dus niet na te denken over wat aan te doen in de ochtend.

Wat wij te bieden hebben, in jouw nieuwe functie als Magazijnmedewerker
  • Een uitdagende en veelzijdige baan;
  • Prettige en fijne werkomgeving;
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1700,- en €2200,- o.b.v. een 40-urige werkweek (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Afhankelijk van kennis en ervaring, gelijk op contract bij de werkgever!
Bekijk hier de volledige vacature

Medewerker Meldingen (16-20 uur)

Ben jij handig met Excel en Word, en daarnaast ook klantgericht? Solliciteer en wellicht ben jij volgende week al aan het werk!

Wat bieden wij in jouw nieuwe bijbaan als Medewerker Meldingen
  • Een plezierige en informele werkomgeving
  • Veel zelfstandigheid
  • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring
  • Je kan aan het werk op de locatie in Harderwijk of Amersfoort.
Bekijk de volledige vacature

Postbezorger (zaterdag) (2-3 uur per zaterdag)

Geniet jij van de buitenlucht, vrijheid en zelfstandigheid? In de functie van postbezorger heb je dit allemaal gecombineerd, ideaal toch? Je werkt op zaterdag. Daardoor kan je deze baan lekker combineren met een studie.

Je werkt 2-3 uur per zaterdag in de omgeving Ermelo/Harderwijk, startend om 11 uur in de ochtend. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen op tijd zijn/haar post bezorgd krijgt en op het juiste adres.

Jij bent graag actief bezig in de buitenlucht en bent beschikbaar op zaterdag. Daarnaast ben jij een doorzetter en werk jij nauwkeurig. Je bent ook vriendelijk tegen de ‘klanten’ en beheerst de Nederlandse taal. Ook beschik jij over een stevige fiets en ben jij 15 jaar of ouder.

Wat bieden wij jou
  • Een leuke tijdelijke parttime baan in de buitenlucht;
  • Marktconform salaris.
Vragen over de vacature? Bel gerust met 085-0071805, Whatsappen kan natuurlijk ook naar 06-13437453 of stuur een e-mail naar jobcentre@timeflex.nl.