Vacatures Iqount Harderwijk

Iqount heeft twee nieuwe vacatures: Administratief medewerker Accountancy en (Gevorderd) Assistent accountant. Lees hieronder de functieomschrijvingen.

Administratief medewerker Accountancy

IQOUNT zoekt iemand om ons geweldige team NOG geweldiger te maken!

Je wilt 32-40 uur per week onze ‘administratiestraat’ komen versterken. Om dit te kunnen doen heb je minstens een MBO diploma in administratieve richting (administratief medewerk(st)er, assistent-accountant, financial assistant), analytische vermogen en natuurlijk goede communicatieve vaardigheden. En je moet natuurlijk collegiaal zijn.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken van de facturen in een geautomatiseerd proces, het opstellen van de BTW-aangifte en tussentijdse rapportages en hoewel er vaak koffie of thee voor je gehaald wordt, verwachten we dat jij dit af en toe ook voor je collega’s doet…..

Waar nodig begeleid jij cliënten op locatie om hun administratie nog verder te automatiseren en te optimaliseren.

Lees hier de volledige vacature.

(Gevorderd) Assistent accountant

Stel jij de cliënt centraal en heb je een perfect gevoel voor cijfers? Dan zouden wij jou graag willen verwelkomen in ons team!

Wij zijn een vooruitstrevend kantoor, waarbij onze processen steeds verder geautomatiseerd worden. Hierdoor hebben we meer tijd om de ondernemer ook echt persoonlijk te helpen.

Je hebt een HBO-opleiding accountancy of bedrijfseconomie afgerond, je gaat starten of bent bezig met de AA-opleiding en hebt minimaal een aantal jaren relevante werkervaring in de accountancy.
Het spreekt voor zich dat je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden hebt, analytisch sterk en zeer ondernemend en servicegericht bent.

Wij bieden een zeer dynamische functie. Samen verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor regionale opdrachtgevers. Je stelt jaarrekeningen samen, helpt cliënten met verdere optimalisatie van de administratie, verzorgt managementrapportages en fiscale aangiften. Je hebt veel contact met jouw cliënten, luistert goed en geeft daar waar mogelijk op jouw niveau pro-actief advies. Continue verbetering van onze dienstverlening staat ook bij jou voorop.

We vragen veel van je, maar inzet wordt ruim beloond! Een marktconform salaris, 30 vakantiedagen bij een 40-urige (flexibele) werkweek, een aangepast mobiliteits- en ontwikkelplan en overige, goede secundaire voorwaarden.

Lees hier de volledige vacature.

iQOUNT Harderwijk

Adresgegevens

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-740800

Meer info