Vacature IT specialist

Ben jij het zat dagelijks in de file te staan richting de Randstad? Waarom kom je niet bij ons werken op de Veluwe? Wij bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving in het prachtige Harderwijk. 

Onze klanten hebben tussen de 5-500 werkplekken. 2ICT is servicegericht, innovatief en dwars. Wij gaan altijd voor de lange termijn oplossing, in techniek en in de relaties die we aan gaan. We werken met vaste tarieven per medewerker per maand, dus weinig gedoe over geld en facturen, maar lekker aan de slag met techniek & mensen.

Jouw rol als IT Specialist & project lead
Onze klanten krijgen bij 2ICT een eigen klanten team, waarin jij de rol van IT specialist bekleedt. Jij voert zelfstandig de regie betreft een passende oplossing welke je zelf adviseert, ontwerpt en implementeert. Je bent als projectlead in control omtrent de verwachting, realisatie en planning van de projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hierin sleutelwoorden. Je past voor repeterende taken geautomatiseerde oplossingen toe en stimuleert je collega’s dit ook te doen.
 
Samen met je team handel je ook tickets af die de accountmanager niet zelf op kan lossen, en je zorgt door kennisoverdracht dat ze dit de volgende keer zelf kunnen oppakken. Jouw kennis wordt ook ingezet in de andere teams, en je kunt andere kennis uit andere teams betrekken. Bij ons geen ITIL lagen met 1e/2e/3e-lijns, maar een klantvriendelijk team die een hechte band met de klant opbouwt. Zij weten je voor van alles te vinden.

Wat vragen we van jou?
Naast dat je een fijne, betrouwbare en loyale collega bent checken we ook nog even de technische specs:
  • Je werkt en denkt op MBO+ of HBO niveau, waarbij houding belangrijker is dan opleidingsniveau
  • Je hebt zeker 4 jaar relevante ervaring in de IT
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent snel lerend, je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het (bij voorkeur geautomatiseerd) beheren van Windows server omgevingen (Microsoft Hyper-V, Windows Server 2012-2019)
  • Je hebt ervaring met Powershell (niet vereist, wel pré)
  • Je bent in staat problemen in de netwerk laag onderbouwd te identificeren en waar mogelijk op te lossen en anders over te dragen. Onze klanten werken met Juniper, Mikrotik, Draytek & Fortinet
  • Je hebt ervaring met monitoring & beheer systemen (PRTG, Solarwinds Ncentral, etc.)
  • Je bent bereid mee te draaien in onze 24×7 storing (wissel-) diensten
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Harderwijk
Wat wij jou bieden
Een afwisselende functie in een compacte kennisorganisatie, die al meer dan 15 jaar actief is op de Veluwe. Het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkeling en groei staan centraal bij 2ICT. Jouw verdere opleiding, training en begeleiding nemen we dan ook heel serieus. Graag maken we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan en geven we in overleg vorm aan de uitvoering daarvan. Uiteraard bieden wij een prima salaris (€3000-5000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring)en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, laptop en telefoonvergoeding.

Over 2ICT
2ICT is al sinds 2001 actief als Managed Service Provider en levert WiFi, LAN/WAN verbindingen, IT beheer voor een vast tarief, VoIP, Microsoft Office365&Azure. Kortom, alles wat een organisatie nodig heeft om zich te onderscheiden in de hedendaagse digitale wereld.

Meer weten of solliciteren?
Ik kom graag met je in gesprek! Bel of app Erwin Bruinink op 0652372336. Of stuur direct je CV met een korte motivatie naar erwin@2ict.nl of solliciteer via de button. Dagje mee lopen is ook geen probleem, wij overtuigen je graag.