Vacature Facilitair Manager (interim)

Cultuurkust gelooft in het ontdekken en ontwikkelen van talent in alle leeftijden en alle lagen van de samenleving. Daarom bieden ze voor iedereen in de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. 

Daarnaast hebben ze een actieve afdeling voor het basisonderwijs, bieden we workshops aan bedrijven en de maatschappelijke zorg

Ze zoeken, voor hun afdeling Beheer, een interim facilitair manager voor 20 uur per week.

Als Facilitair Manager ben je, samen met de facilitair ondersteuner, verantwoordelijk voor het opzetten van een passend en helder beleid rondom beheerszaken en de uitvoering hiervan. Dit past bij het meerjarenbeleid van Cultuurkust waarbij we werken aan de levendigheid van onze locaties. Het zal dan gaan om meerdere locaties: Klooster in Harderwijk, Dialoog Ermelo, Veluvine in Nunspeet en het Kulturhus in Elspeet. Dit in samenspraak met de lokale beheerder.  

Je bent de spil van de afdeling Beheer en het vrijwilligersteam en zorgt dat dit vrijwilligersteam op de juiste manier wordt ingezet. Ze verwachten van je dat je actief aan de slag gaat om nieuwe vrijwilligers te werven en ze te binden aan onze organisatie.  

Samen met het team zorg je ervoor dat de Cultuurkust collega's kunnen werken in goede cursus/les faciliteiten, het kantoorpersoneel in een goed onderhouden kantoor en allen een veilige werkomgeving. Je onderhoud de contacten met onze leveranciers en op basis van facilitering met de verschillende gemeenten.  

Naast het sturen op inhoud zoeken wij een manager die inspirerend is voor en het beste haalt uit de medewerkers en vrijwilligers. Je zet de mensen in hun kracht en je bent gericht op het sturen op prestatie én ontwikkeling, waarbij de vrijwilligers vooral een plezierige werkomgeving nodig hebben.  De losse verhuren binnen het Klooster worden door jou geregeld en gefaciliteerd. 

Wat breng je mee  
  • Je hebt minimaal een mbo-niveau en het liefst specialisatie facilitair manager. 
  • Je draagt de gemeenschappelijke visie van Cultuurkust uit binnen het team. 
  • s/vrijwilligers aan te spreken op behaalde resultaten en gedrag.  
  • Je bent ondernemend, creatief, daadkrachtig, besluitvaardig en betrokken.  
  • Je opereert transparant en boekt resultaten.   
  • Je bent flexibel als het gaat om je werktijden. Soms is werken buiten kantooruren (avond of weekend) of werken op een andere locatie noodzakelijk. 
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.   
  • Pré: horeca, BHV, sociale hygiëne, beveiliging certificaten.
  • Pré: je hebt ervaring met coördinatie van vrijwilligers in de culturele sector. 
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in (de regio) Harderwijk.
Zij bieden:
  • Een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische, prettige werkomgeving. We zijn op zoek naar vervanging voor de periode september-december 2022 voor gemiddeld 20 uren per week. Het tarief voor deze interim-periode stellen we in overleg met je vast, in lijn met de reguliere inschaling volgens de CAO Kunsteducatie of op ZZP basis 
Solliciteren  
Informatie over de functie kun je krijgen bij Anne Visser (directeur-bestuurder, 0615904814). Wij nodigen je uit om je reactie voor 8 augustus per e-mail te sturen naar Cultuurkust ter attentie van Wibrand van Norel via [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.