Vacature commerciële binnendienst medewerker (20-24 uur)

Bart Jansen Makelaars is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ondernemende binnendienst medewerker met ervaring in de makelaardij. Door de groei van het kantoor zijn zij op korte termijn opzoek naar een goede aanvulling van hun team.

Het kantoor

Bart Jansen Makelaars is gevestigd aan het Engelserf 28 te Harderwijk. Zij zijn allrounders in de makelaardij. Hun werkgebied betreft Harderwijk, Hierden, Hulshorst, Nunspeet, Ermelo, Putten en Zeewolde. Zowel actief in de woningmakelaardij als in het bedrijfs-onroerend goed. Verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Het kantoor bestaat dit jaar 40 jaar en zij gaan uitbreiden!

Functie omschrijving
Wat ga je doen? Je ondersteunt de makelaars op secretarieel vlak, je beantwoordt de telefoon en ontvangt bezoekers. Je onderhoudt het zoekersbestand en verwerkt de binnengekomen e-mails en correspondentie. Ook het opmaken van de verkoopbrochures, dossiervoorbereiding en -beheer, het aan- en afmelden van aanbod, uitwerken van koopovereenkomsten en taxatierapporten behoort tot je taken.

Functie eisen:
  • Je hebt (bij voorkeur) werkervaring opgedaan binnen de makelaardij;
  • Bij voorkeur kennis van het CRM-systeem Realworks;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid;
  • Je bent beschikbaar voor 20-24 uur per week.
Wat heb jij in huis?

Ze zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste hands on persoon, die zijn of haar verantwoordelijkheden neemt en prioriteiten kan stellen. Je bent integer, zorgvuldig, kwaliteitsgericht en je kunt snel schakelen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt goed samenwerken, hebt een dienstverlenende houding en je bent in staat om verbinding te maken met de klant. Ervaring in de makelaardij is een pré.

Interesse in de functie als Commerciële binnendienst medewerker? Mail dan je CV met motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Bart Jansen.

Bart Jansen Makelaars

Adresgegevens

Engelserf 28
3843 BE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-419177

Meer info