Vacature bestuur Bedrijvenkring Harderwijk

De Bedrijvenkring Harderwijk is voor het bestuur op zoek naar een nieuw, enthousiast bestuurslid. 

Wat ga je doen?

Allereerst maak je deel uit van het bestuur van de Bedrijvenkring Harderwijk. Je denkt en praat mee over actuele zaken die spelen rondom het economisch klimaat, de bedrijven en de bedrijventerreinen van Harderwijk. Het bestuur komt 1x per 2 maanden samen voor een bestuursvergadering.

Samen met de Parkmanager, Marion van Gils, zorg je voor een goede exposure van de Bedrijvenkring Harderwijk. Dit doen ze via de website van de Bedrijvenkring, social media, de pers, en de regionale (online) platformen zoals bijvoorbeeld Harderwijkse Zaken en Stad in Bedrijf.

Daarnaast organiseer je de activiteiten voor de Bedrijvenkring Harderwijk. Dit zijn vaste activiteiten welke bij toerbeurt met andere Bedrijvenkringen worden georganiseerd, zoals het regionale Miljoenenontbijt en de regionale Nieuwjaarsreceptie. Ook organiseer je om het jaar, afwisselend met de Gemeente Harderwijk, een Bedrijvenontmoetingsdag. En natuurlijk organiseer je ieder jaar een Algemene Ledenvergadering, waar een leuk programma omheen wordt bedacht. Ook denk je mee over de invulling van de ondernemersontbijten en themabijeenkomsten van de Bedrijvenkring Harderwijk.

Al met al een creatieve functie, welke door de samenwerking met de parkmanager te organiseren is tussen de 3-6 uren tijdsbesteding per maand. Heb je belangstelling? Laat het weten en stuur een mail naar marion.vangils@deparkmanagers.nl 

Bel voor meer informatie met Erwin Bruinink (voorzitter BKH) via 06 52372336 of Marion van Gils (parkmanager) via 06 40442902.

Bedrijvenkring Harderwijk

Adresgegevens

Postbus 115
3840 AC Harderwijk

Telefoon

T. 06-40442902

Meer info